Winkelmandje

Home - Over ons

Over ons

Nadat het al enige tijd kriebelde om iets met het toenemende aanbod Nederlandse Speciaalbieren te gaan doen, is begin 2014 bij Speciaalbier liefhebber Johan Commandeur het idee ontstaan om een bierspeciaalzaak te beginnen met Nederlandse Speciaalbieren. 18 Oktober 2014 heeft De Bierboetiek in Middenmeer zijn deuren met succes geopend.


Winkel

Steeds meer Nederlanders ontdekken het Nederlandse speciaalbier en steeds meer Nederlandse bierbrouwers brouwen één of meerdere speciaalbieren. Maar waar zijn deze te koop? Hoewel er veel slijterijen en een handje vol bierspeciaalzaken zijn, was er nog geen speciaalzaak voor Nederlandse speciaalbieren. De Bierboetiek gaat hier verandering in brengen. Als speciaalzaak voor Nederlandse speciaalbieren, zullen wij alle Nederlandse speciaalbieren aan gaan bieden, zowel in onze winkel in Middenmeer als in onze webshop.

Openingstijden:

  • Donderdag 13.30 - 18.00
  • Vrijdag 13.30 - 20.00
  • Zaterdag 11.00 - 17.00
  • Koopzondagen: data volgen

 

Niet alleen de consument kan bij ons terecht, maar ook de horeca en collega slijterijen kunnen bij ons terecht. Voor veel brouwerijen verzorgen wij ook de distributie.

 

Webshop

Ook hebben wij een webshop vol met Speciaalbieren van eigen Hollandse bodem. En ook de NIET standaard speciaalbieren. Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van al het nieuws van De Bierboetiek.